20 Nisan 2024, Cumartesi

Ameliyat olan Eryalçın'a Galatasaray sürprizi

3 Aralık 2021, Cuma 13:47

     


Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Fevzi Eryalçın, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde kalça kireçlenmesi nedeniyle kalça protezi ameliyatı oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Eryalçın, ameliyattan çıktıktan sonra yatağında Galatasaray amblemi taşıyan nevresim takımını gördü. Bir arkadaşı tarafından bu sürprizin yapıldığını belirten Eryalçın, “Çok iyi bir operasyon geçirdim. Ameliyattan çıktıktan sonra koyu taraftarı olduğum Galatasaray’ın nevresim takımını görünce çok mutlu oldum” dedi.

 

Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı ve Köfteci Dede’nin sahibi Fevzi Eryalçın, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde ikinci kez kalça kireçlenmesi nedeniyle operasyon geçirdi. Operasyonun ardından odasına gelen Eryalçın Galatasaray sürpriziyle karşılaştı. Başarılı bir operasyon geçirdiğini ve karşılaştığı sürpriz karşısında da moral bulduğunu ifade eden Eryalçın, “Kendimi Prof. Dr. Şevki Öner Şavk hocama emanet ettim. 2004 yılındaki ameliyatımı da hocam yapmıştı. Diğer kalçamdaki kireçlenme için de ameliyat olmam gerektiğini söyleyince geçtiğimiz günlerde operasyona girdik. Kendimi çok iyi hissediyorum. İyi hissetmenin de ötesinde ameliyattan sonra yatağımda Galatasaray amblemi taşıyan nevresimi görünce çok ama çok mutlu oldum” diye konuştu.

"KİREÇLENME SORUNU KOLAYLIKLA ÇÖZÜLEBLİYOR"

Operasyondan söz eden Prof. Dr. Şevki Öner Şavk, “Hastamızın her iki kalçasında da kireçlenme vardı. ADÜ Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde altı yıl önce kalça protezi olmuştu. Diğer kalça protezini de geçtiğimiz günlerde taktık. Protez ameliyatları Aydın’da sıkça yapılmakta. Hastaların kalçalarında kireçlenme sorunu olduğunda bu sorun kolaylıkla çözülebiliyor. Fevzi Bey de başarılı bir ameliyat geçirdi. Bundan sonraki hayatında da Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneğine daha fazla hizmet yapacaktır” dedi.

"ORTOPEDİ EKİBİMİZİN MÜKEMMEL İŞLER YAPTIĞININ TANIĞI BİZLERİZ"

Hastayı ziyaret eden ADÜ Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, “Hastamızın durumu çok iyi. Bu ameliyatlarda ortopedi ekibimiz çok başarılı operasyonlara imza atıyor. Özellikle Fizik Tedavi Hekimi olarak bizler bu tür rahatsızlıklarda fizik tedaviyle sonuç alamayacağımız hastaları ortopedi hekimlerimize teslim ediyoruz. Öner Hocama ve tüm ekibimize hastalarımızı gönül rahatlığıyla teslim ediyoruz. Sonrasında ne kadar güzel işler yaptıklarının en iyi tanıkları bizleriz. Ameliyattan sonra hastalar yine fizik tedavi için bizlere geldiklerinde yaptıkları işi ne kadar mükemmel yaptıklarına bir kez daha tanık oluyoruz. Hocamın nezdinde tüm ekibe teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"ENGELLİ HASTALARIMIZI TOPLUMA KAZANDIRMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ"

3 Aralık Dünya Engelliler Günü hakkında da konuşan Bozbaş, “Fevzi Bey kalça kireçlenmesi nedeniyle ameliyat oldu. Bu tarz hastalıklar kişilerin yaşam kalitesini bozuyor, günlük yaşam aktivitelerini yapmakta zorlanmasına sebep oluyor, hatta onları bağımlı hale getiriyor. Hocam ve ekibinin yaptığı bu ameliyatlarla aslında hastalarımızı bağımlılıktan ve yaşam kalitelerinin düşmesinden kurtarmış oluyoruz. Aynı prensibi tüm engelli hastalarımız için de benimsiyoruz. Engelli hastalarımızı topluma ve yaşama kazandırmamız gerektiğini düşünüyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler