19 Nisan 2024, Cuma

Çineli eğitimciler ile velilerden kan desteği

2 Aralık 2021, Perşembe 19:10

     


Çine’de Türk Kızılayı tarafından kurulan kan bağışı aracında, ilçedeki 3 okulun öğretmen, veli ve öğrencileri bağışta bulundu.

 

Çine Hükümet Konağı Meydanı’nda her ayın ilk Çarşamba ve Perşembe günü Kızalay tarafından kurulan kan bağışı aracı, bu kez Madran Anadolu Lisesi’nde yer aldı. Türk Kızılayı Çine Şube Başkanı Erden Kaya, kan bağışına büyük ilgi gösteren öğretmen, veli, okul personelleri ve öğrencilere teşekkür etti.

“BİZLERE DE BİR GÜN KAN İHTİYAÇ OLABİLİR”

Çine Madran Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Cesur’un talebi doğrultusunda gerçekleşen kan bağışı kampanyasına, Hüseyin Özkan İlkokulu ile 70.Yil Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve velileri de destek oldu. Kampanyanın İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan’ın onayı ile gerçekleştirdiklerini dile getiren Madran Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Cesur, “Bugün okulumuz Madran Anadolu Lisesinde Kızılaya kan bağışı kampanyası yaptık. Bu kampanyayı destekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Yavuzkan'a, Hüseyin Özkan İlkokulu Müdürü Özgür Soğancı’ya, 70.Yil Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Seyhan Beyhan'a, öğretmen arkadaşlarımıza ve velilerimize çok teşekkür ederim. Kampanyamızın amacı öncelikle öğrencilerimize örnek olabilmek. Bugün yaptığımız kan bağışına, bazı öğrencilerimiz de velilerinin onayı ile katıldı. Çünkü kan bağışı hem kendi sağlığımız için hem de kan ihtiyacı olan vatandaşlar için çok önemlidir. Bizlere de bir gün kan ihtiyaç olabilir, bu nedenle Kızalaya destek olmak istedik” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler