23 Nisan 2024, Salı

Hasan’ın talebini Çine Belediyesi yerine getirdi

2 Kasım 2021, Salı 17:22

     


Çine’de yaşayan ve Türk Bayrağı sevdalısı zihinsel engelli Hasan Bayram’ın dev Türk Bayrağı talebini, Çine Belediyesi yetkilileri yerine getirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’nin Kargı Mahallesi’nde yaşayan 28 yaşındaki Hasan Bayram, bayrak sevgisini yaşadığı ev ile yansıtmıştı. Daha önce yardımseverler ile bazı kurumlardan kendisine hediye edilen Türk Bayrakları ile evinin bahçesini donatan Hasan Bayram’ın dev Türk Bayrağı talebine, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut sessiz kalmadı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in de bilgisi dahilinde Kargı Mahallesi’ne giden Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Hasan Bayram’a takdim etti. Dev Türk Bayrağı talebi kısa sürede yerine getirilen ve mutluluğu yüzüne yansıyan Hasan Bayram, zabıta ekipleri ile birlikte istediği dev Türk Bayrağını da evlerinin girişine astı. Daha sonra rengi solmuş bayraklar da yenisi ile değiştirildi.

Zihinsel engelli Hasan’ın talebine yerine getirmekten mutluluk duyduğunu belirten Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, “Kargı mahallemizdeki engelli kardeşimizin talebini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Belediye başkanımız Enver Salih Dinçer’in selamlarını ilettik. Rengi solmuş bayrakların yerine yenilerini verdik. Türk Bayrağı bizim her şeyimiz ve böyle engelli kardeşlerimizin talebi de bizim için bir emir. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler