26 Nisan 2024, Cuma

Çine'de turfanda çilek tezgahta yerini aldı

1 Aralık 2021, Çarşamba 19:12

     


Çine'de üretilen sezonun ilk ürünü çilekler, karayolu kenarındaki tezgahlarda yerini aldı. Tezgahta satışa sundukları çileklerin talep gördüğünü dile getiren Nazlı Çamlı, Aydın'ın ürünlerini satmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

Aydın-Muğla Karayolu Karpuzlu Kavşağı yakınlarında hizmet veren R-Çine Yerel Ürünler işletmesinin sahibi Nazlı Çamlı, ilçede üretilen çilekleri müşterileri ile buluşturduklarını söyledi.

 

Karayolu kenarında 1 yıl önce kendi işletmesini kuran ve 6 yıldır da aynı alanda yerel ürün tezgahları bulunduğunu belirten işletmeci Çamlı, "Aydın'ın yerel ürünleri olan incir ve çilek başta olmak üzere birçok ürünü, karayolunu kullanan vatandaşlara sunuyoruz. Bizden daha önce zeytin, zeytinyağı, kuru incir gibi ürün çeşitlerinden alan ve diğer illerde yaşayan vatandaşlar, telefon ile tekrar sipariş veriyor. Aydın'ın ve ilçemizin ürünlerine olan talep, bizleri mutlu ediyor. Şimdi de ilçemizde yetişen turfanda çileklerimiz çıktı. Biz de aldığımız çilekleri, karayolunu kullanan vatandaşlara sunmaya başladık. Aynı zamanda isteğe göre toplu olarak çilek siparişi alıyoruz. Aldığımız siparişe göre toplattığımız çilekleri müşterilerimize ulaştırıyoruz" diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler