25 Nisan 2024, Perşembe

Zihinsel engelli Hasan’ın Türk Bayrağı sevdası

1 Kasım 2021, Pazartesi 19:34

     


Çine’de yaşayan zihinsel engelli Hasan Bayram, hediye gelen Türk Bayrakları ile evini donatırken, dev Türk Bayrağı istiyor. Aynı zamanda polis sevdalısı Hasan Bayram, yardımseverlerin desteğini bekliyor.

 

Çine’nin Kargı Mahallesi’nde yaşayan 28 yaşındaki Hasan Bayram, talep ettiği kişi ve kurumların hediye ettiği yaklaşık 15 Türk Bayrağı ile evinin bahçesini donattı. Şimdi de dev Türk Bayrağı isteyen Hasan Bayram, yardımseverlerin desteğini bekliyor.

"BU İSTEĞİNİ DE YERİNE GETİRMEK İSTİYORUM"

Oğlunun Türk Bayrağı sevgisinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Adnan Bayram (60), “Oğlum doğuştan zihinsel engelli. Ben de kalp rahatsızlığım nedeniyle onun bütün taleplerine yetişemiyorum. Aldığımız engelli maaşı ile geçimimizi sağlıyoruz. Daha önce çok sayıda yerden Türk Bayrağı istedik. Hiç kimse isteğimizi geri çevirmedi, hepsinden Allah razı olsun. Oğlumun daha büyük bir Türk Bayrağı isteği var. Bu isteğini de yerine getirmek istiyorum ama imkanım elvermiyor. Bu nedenle hayırseverlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler