23 Nisan 2024, Salı

Çine Gençliğinden örnek çalışma

1 Ağustos 2021, Pazar 18:35

     


Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki Yüksel Yalova Stadı ve Spor Salonu tadilatı esnasında çıkan tahta atıkları, Voleybol Antrenörü Mehmet Gök öncülüğünde 30 öğrenci tarafından piknik masasına dönüşüyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Çine Belediyesi bünyesindeki Yüksel Yalova Stadı ile aynı alanda bulunan spor salonunun Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine devrolmasının ardından, stat ve spor salonunda tadilat çalışması yapıldı. Yaklaşık 700 bin lira maliyet ile gerçekleşen tadilat sırasında çıkan tahta atıkları, Çineli gençlerin ellerinde hayat buldu.

"6 TANE YAPTIK, 12 TANE DAHA YAPACAĞIZ"

Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde görevli Voleybol Antrenörü Mehmet Gök'ün öncülüğünde salonda antreman öğrenciler, belirli günlerde ayırdıkları zaman diliminde piknik masası yapımına başladı. Antrenörü Mehmet Gök, öğrencilerle birlikte piknik masaları yapımına başladıklarını belirterek, “Spor Salonumuzun tadilatı esnasında buradaki atıl durumdaki tahtaları, kurum ve kuruluşlara hediye olarak piknik masaları yapıyoruz. Böylelikle öğrencilerimizin sorumluluk duyguları gelişmiş oluyor. Bizim öğrencilerimizle birlikte buna benzer etkinlikleri fazla yapıyoruz. Buraya da tüm gençlerimizi bekliyoruz. Piknik masalarının yapımı için voleybol kursuna gelen 30 öğrencimiz ile birlikte yapıyoruz. Pandemi koşullarından dolayı 7 ve 8’li gruplar haline ayırdık. Belirli günlerde düzenli olarak yaptığımız çalışmalar ile 6 tane piknik masası yaptık. Bu masaların bazıları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze gönderildi. Şuan 12 tane daha yapmayı planlıyoruz ve bu masalara diğer kuruluşlara hediye etmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler