19 Nisan 2024, Cuma

Ford’un kredi kampanyası talep görüyor

22 Mayıs 2021, Cumartesi 14:12

     


Otomotiv sektörünün lider markalarından Ford’un, Mayıs ayına özel 100.000 TL, 12 ay, %0,99 faizli kredi kampanyası, Ford Aydın Bayii Zafer Plaza’da Aydınlı vatandaşlardan talep gördü.

Pandemi süreci, bireysel araç kullanma isteğini artırırken, otomotiv sektöründe de çeşitli kampanyalar ile alım kolaylığı sağlanıyor. Ford’un, Mayıs ayına özel düşük faizli kredi kampanyası, Aydınlılardan ilgi gördü. Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Ecosport, Yeni Ford Kuga ve Yeni Ford Puma model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 100.000 TL, 12 ay, %0,99 faiz kampanyası 31 Mayıs’a kadar devam ediyor.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Ford Zafer Plaza Satış Müdürü Serkan Kılcı, “Pandemi sürecinin, bireysel araç kullanma isteğini artırdığını söylemek mümkün. Toplu taşımaya olan talep de azaldı. Bu bakımdan sektördeki talepte hareketlilik yaşandı. Ford da çeşitli kampanyalar ile müşterilerine alım kolaylığı sağlıyoruz. Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Ecosport, Yeni Ford Kuga ve Yeni Ford Puma modellerini kapsayan Mayıs ayı düşük faizli kredi kampanyasına Aydınlı vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi bizleri memnun etti. Son günler de plazada da ciddi bir hareketlilik yaşandı. 100.000 TL, 12 ay, %0,99 faiz kampanyası 31 Mayıs’a kadar devam ediyor” dedi. (MERVE YAVAŞ) 







 
Son Eklenen Haberler