23 Nisan 2024, Salı

"ÇİNE'DE İHTİSAS OSB KURMAK İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ"

7 Eylül 2020, Pazartesi 17:06

     


Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetimi, Çine Kaymakamı ve Çine OSB Başkanı Turan Erdoğan’ı ziyaret etti.

Çine Kaymakamı Turan Erdoğan’ı ziyaret eden AYSO heyetinde; Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Meclis Başkanı Gökhan Maraş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Yılmaz yer aldı. Görüşmelerde, aynı zamanda Çine Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Erdoğan, Çine OSB çalışmaları ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Çine OSB‘nin 1580 dönüm genişleme alanı ile ilgili çalışmalarının sonuna geldiklerini belirten Erdoğan, OSB’nin önünden geçen 2,5 kilometrelik grup köy yolunun genişletilmesi konusunda kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını, sıcak asfalt uygulaması için hazır hale geldiğini belirtti.

Çine OSB ‘nin bu genişleme sahası ile kısa sürede çok önemli yatırımları çekeceğini belirten AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, “Planlı bir sanayileşme için, ilimizdeki diğer OSB’lerimize olduğu gibi Çine OSB’ye de yatırımcıları yönlendirmeye devam ediyoruz. Çine OSB’nin çözümlenmesi gereken sorunları ile ilgili AYSO olarak da gerekli desteği vermeye hazırız. Çine’deki madencilik firmaları için de İhtisas OSB kurmak üzere çalışmalara devam ediyoruz. Çine’de uygun bir alan bulmak için ilçedeki ilgili birimlerle bir araya gelmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Üretimin ve yatırımın kesintisiz devam etmesi gereken bu zor dönemde yatırımcıların işini kolaylaştıracak her türlü çalışmada olacaklarını belirten Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, AYSO heyetine verimli geçen bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler