20 Nisan 2024, Cumartesi

İCRADAN SATILIK BESİHANE

2 Ocak 2021, Cumartesi 14:16

     


Söke'de besihane ve eklentileri icradan satılıktır.

Aydın İl, Söke İlçe 119 Ada, 1 Parsel, Pamukçular Mah. içerisinde çeşitli yapılar mevcuttur. Betonarme tek katlı idari bina ve çelik konstrüksiyon depo ve çelik konstrüksiyon besihane ve betonarme sağım hane ve tarla vasfında bulunan taşınmazlar açık artırma usulü ile satılacaktır.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. 

Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşincigünden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamınıve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir. 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ







 
Son Eklenen Haberler