29 Mart 2024, Cuma

Çine Ayhan Yıldız Anaokulu'ndan kaynaşma kahvaltısı

27 Eylül 2021, Pazartesi 20:44

     


Çine Ayhan Yıldız Anaokulu öğrencileri, velileri ve öğretmenleri, düzenlenen kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Çine Ayhan Yıldız Anaokulu Müdiresi Firdevs Karaman'ın öncülüğünde düzenlenen kaynaşma kahvaltısında okulun minikleri, aileleri ve öğretmenleri bir araya geldi. Çine'de hizmet veren bir restoranda düzenlenen kahvaltıya, Ayhan Yıldız Anaokulu Müdiresi Firdevs Karaman, Müdür Yardımcısı Oktay Alagöz, öğretmen kadrosu ile veliler ve öğrenciler katıldı.

 

2021-2022 yılı yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlemek istediklerini belirten Okul Müdiresi Karaman, "Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için çalışıyoruz. Bunu sadece eğitimciler olarak bunu bizim başarabilmemiz çok zor. Öğrenci, veli ve öğretmen birlikteliği olduğunda çok daha başarılı sonuçlar ortaya çıkacaktır. Biz de bu birlikteliği sağlamak için bu organizasyonu düzenledik. Birçok velimizin de katılımıyla gerçekleşen organizasyon da bunun temeliydi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve tüm velilerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Organizasyonda veliler ve öğretmenler birbirlerini tanıma fırsatı bulurken, minik öğrenciler de eğlenme fırsatı buldu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler