28 Mart 2024, Perşembe

Çine’de 5 başarılı öğrenciye bisiklet hediye edildi

24 Eylül 2021, Cuma 16:31

     


Çine İmam Hatip Ortaokulu’nda yapılan ‘Hazır Bulunuşluk’ sınavı dereceye giren 5 öğrenciye, bisiklet hediye etti. Başarılı öğrenciler hediyelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan’dan aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif Güngör’ün öncülüğünde 22 Eylül Çarşamba günü ‘Hazır Bulunuşluk’ sınavı düzenlendi. Yeni başlayan 2021-2022 eğitim sezonunda öğrencileri motive etme amacıyla düzenlenen sınavlarda başarı elde eden öğrencilere hediyeler takdim edildi.

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ertaş’ın da katıldığı tören, Çine İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlendi. Sınavda başarı elde edenlerden 5.sınıf öğrencilerinden Şamil Akkaya ile Furkan Okumuş, 6.sınıf öğrencisi Elif Çelik, 7. Sınıf öğrencisi Elif Sultan Ören ve 8.sınıf öğrencisi Cennet Ağlar bisiklet ile ödüllendirildi. Aynı zamanda yaz boyunca telafi derslerine katılan öğrencilere de madalya verildi. Öğrenciler hediyelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuzkan’dan aldı. İlçe Müdürü Yavuzkan, sınavda dereceye giren ve diğer tüm öğrencilere başarılı bir eğitim sezonu temennisinde bulundu.

Öğrencilere motive etme amacıyla bu sınavı düzenleyip ve başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini belirten Okul Müdürü Arif Güngör, törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan’a, Şube Müdürü Mehmet Ertaş ve hediyeleri temin eden hayırseverlere teşekkür etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler