29 Mart 2024, Cuma

Minik öğrenciler hediyeleri karşılıksız bırakmadı

24 Haziran 2021, Perşembe 16:25

     


Çine Fatma Öz Anaokulu'nda eğitim gören minik öğrenciler, kendilerine kitap hediye eden Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır’a, kendi yaptıkları ve kütüphanede kullanılmasını istedikleri kitap ayraçlarını teslim etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır ile Kütüphaneci Naciye Çoban, Çine Fatma Öz Anaokulunu ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti. Müdür Hızır aynı zamanda minik öğrencileri kütüphaneye davet etti.

Fatma Öz Anaokulu Müdürü Ümran Köksal İmal tarafından karşılanan Halk Kütüphanesi Müdürü Hızır ve yardımcısı Çoban, anaokulun sınıflarını tek tek dolaşarak minik öğrencilere birer kitap hediye etti ve bir de çikolata ikramında bulundu. Şirinler, Bal Arıları ve Gökkuşağı sınıfları ile 2 ayrı sınıfta da özel eğitimli çocuklar olmak üzere 55 öğrencileri bulunduğunu belirten Anaokulu Müdürü İmal, Kütüphane Müdürü Hızır’a ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür etti. Müdür İmal, pandemi nedeniyle bu yıl çok fazla etkinlik yapamadıklarını belirtirken, kendilerinin de okula özel bir kütüphane oluşturma çalışmaları olduğunu ifade etti. Aynı zamanda Halk Kütüphanesi’ne ziyaret etmek istediklerini belirten İmal, öğrencileri dört duvar arasında eğitim vermek yerine bahçe çalışmaları ağırlıklı olarak eğitim modellerini geliştirdiklerini söyledi.

Bal Arıları Sınıfı öğrencileri, kendilerine kitap hediye eden Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır ve Naciye Çoban’a kütüphanede kullanılmak üzere kendi yaptıkları kitap ayraçlarını teslim etti. Yine Gökkuşağı Sınıfı öğrencileri de hediyeleri karşılıksız bırakmadı. Sınıfın öğrencilerinden Atahan Çolak, Elisa Kocaayak ve Ela Dündar ezberledikleri şiirleri okudu.

Öğrencilerin Halk Kütüphanesi’ne mutlaka uğramalarını isteyen Müdür Hızır, “Akşam anne ve babalarınıza sizi kütüphaneye götürmelerini isteyin. Biz bugün size sadece birer kitap getirebildik ama kütüphanede binlerce kitabımız var, onlardan gelip istediğinizi alıp okuyabilirsiniz” dedi ve minik öğrencileri davet etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler