29 Mart 2024, Cuma

Bu rezillik son buluyor

9 Ocak 2020, Perşembe 10:08

     


Çine Atatürk İlkokulu önüne park edilen araçlar nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığına son vermek için radikal bir karara imza atıldı. Öğrencilerin okula güvenli şekilde giriş ve çıkışının sağlanması adına alana park yasağı getirildi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Bir süredir Çine Atatürk İlkokulunda öğrenci servislerinin yaşadığı sıkıntıyı çözebilmek adına park alanına saat: 08.00'dan saat: 16.00'a kadar sivil araçlar için park yasağı getirildi. Öğrenci servisleri alanda yaşanan trafik sıkışıklığı ile öğrencileri güvenli bir şekilde bindirip indirememekten şikayetçi iken okul idaresinin ısrarlı talebi doğrultusunda okul önündeki alanı inceleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkez (UKOME) ve Çine Belediyesi yetkilileri alanı belirli saatlerde sivil araçlara kapattı. Bu karar öğrenci servis şoförleri ve okul idaresini rahatlatırken facia ile sonuçlanabilecek potansiyel olası kazaların önüne geçildi.

 

POLİS GÖZ AÇTIRMIYOR

Çine Atatürk İlkokulu önünde saat:08.00'dan saat: 16.00'ya kadar sivil araçlara park yasağı getirilmesinin ardından Çine İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekipleri öğrencilerin can güvenliğini sağlamak adına yasağı ihlal eden sürücülere fırsat vermedi. Park yasağını ihlal eden sürücüler önce uyarılırken uyarıya uymayan sürücüler hakkında cezai işlem başlatıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler