19 Nisan 2024, Cuma

Eğitimdeki kayıplara ‘Çözüm’ olacak

4 Haziran 2021, Cuma 17:40

     


Aydın’ın en köklü eğitim kurumlarından olan Çözüm Kurs Merkezi, pandemi nedeniyle öğrencilerde oluşan eğitim kaybını giderebilmek için ücretsiz üç proje ile öğrenci ve velilerin yanında olacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Vardar İşhanı Merkezi’nde faaliyet gösteren Çözüm Kurs Merkezi Kurucusu Saffet Güzel, 2020 yılı Mart ayından buyana koronavirüs nedeniyle eğitimde yaşanan aksaklıkları katkı sunmak adına 3 proje hazırladıklarını ve dileyen öğrencilerin bu projelerden yararlanabileceğini ifade etti.

ÜCRETSİZ DESTEK

Öğrencilerin, 2020-2021 yılı sonunda matematik seviyesini belirlemek isterlerse istedikleri saatte Çözüm Kurs Merkezine gelerek sınava katılabileceklerini kaydeden Saffet Güzel, “Sınav sonucuna göre matematikten eksikleri olan öğrenciler 7-25 Haziran tarihleri arasında okul saatleri dışında yapılacak yoğunlaştırılmış ‘Matematik Temel Kavramlar Kampına’ katılarak matematik altyapılarını güçlendirebilirler. Ayrıca rehberlik servisinin hazırladığı yaz tatilini bilinçli değerlendirme programından faydalanabilirler” dedi.

MATEMATİK KAMPI

Ücretsiz projeler hakkında Çözüm Kurs Kurucu Temsilcisi Saffet Güzel yaptığı açıklamada, “1985 yılından bugüne özel öğretim kurumlarında öğrenci ve velilerimize hizmet sunduk. Bu uzun yolculukta öğrenci, veli ve eğitim gönüllüsü dostlarımızın çok desteğini gördük. Pandemi dolayısıyla tüm dünyada ve ülkemizde az ya da çok eğitim kaybı ve ekonomik kayıplar oluştu. Bu zorlu günlerde velilerimize ekonomik yük oluşturmadan öğrencilerimizin eğitim kayıplarını bir miktar da olsa giderebilmek için bizlerin fedakârlık yapma zamanı diye düşündük. Bu nedenle üç tane ücretsiz proje hazırlayarak öğrenci ve velilerimizin yanında olmak istiyoruz. Tüm öğrenci ve velilerimize yardımcı olmak için tecrübeli ve güler yüzlü ekibimizle bizler hazırız” ifadelerine yer verdi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler