25 Nisan 2024, Perşembe

Özel Aydın İlgi Anaokulu'ndan erken kayıt avantajları

3 Haziran 2021, Perşembe 14:17

     


Aydın’ın Efeler ilçesindeki Mimar Sinan Mahallesi’nde üç yıldır kaliteli eğitiminden söz ettirerek faaliyetlerine devam eden Özel Aydın İlgi Anaokulu yeni dönem kayıtlarına başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Özel Aydın İlgi Anaokulu Müdürü Ceyda Çetinkaya, Temmuz ve Ağustos aylarında yaz okullarının devam edeceğini belirtti. 2021-2022 Eğitim sezonu için de tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirten Çetinkaya, sınırlı sayıdaki kontenjanlardan ve imkânlardan faydalanmak için tüm velileri okula beklediklerini ifade etti.

Avantajlı ücret ve ödeme imkânları sunduklarını vurgulayan Özel Aydın İlgi Anaokulu Müdürü Ceyda Çetinkaya, "Özel Aydın ilgi Anaokulu, sınırlı sayıdaki kontenjanlardan ve imkânlardan faydalanmak için tüm velileri okula bekliyoruz. Yaz okulumuz Temmuz-Ağustos ayları arasında da devam edecektir. Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan özel Aydın İlgi Anaokulu, Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen aktif eğitim anlayışını önemseyen bir kurum olarak Aydınımıza hizmet vermeye devam edecektir" açıklamasını yaptı.

Amaçlarının bağımsız, kendi ayakları üstünde durabilen, yaşam boyu öğrenen ve öğrenme şevkine sahip çocuklar yetiştirebilmek için sevgi dolu, besleyici, özgür ancak disiplinli bir ortam oluşturmak olduğunu belirten İlgi Anaokulu Kurucusu Levent Dönmez, “Vatanına, milletine, bayrağına saygılı, manevi değerlere sahip, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yetişen nesiller yetiştirmek amacındayız. Mutlu Sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirilmesine vesile olabilmek anlamında, eğitimin ilk basamağı olan ve öneminin bilincinde olduğumuz, anaokulumuzu sevgi, saygı, güven ve mutluluk çerçevesinde Aydın halkımıza sunabilmenin gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler