19 Nisan 2024, Cuma

“Hırsızları görene ödül verilecek”

24 Nisan 2021, Cumartesi 16:30

     


Çine Mutaflar Mahallesi Yaylası’nda bulunan evine hırsız giren Ercan Kılınç, hırsızları gören ve eşkal bilgisini veren olursa para ödülü vereceğini ifade etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle vatandaşların evlerinden çıkamamasını fırsat bilen hırsızlar, kimsenin olmadığı yayla evlerine dadandı. Mutaflar Mahallesi’nin yaylasında evlerinin hırsızlar tarafından talan edildiğini belirten Ercan Kılınç, yaylada evi bulunan diğer vatandaşların da evlerini kontrol etmesini istedi.

“SADECE BENİM DEĞİL DİĞER EVLERİN DE SOYULDUĞUNU ÖĞRENDİM”

Mutaflar Mahalle merkezinde ikamet ettiğini ve uzun süre aradan sonra gittiği yayla evinin hırsızlar tarafından soyulduğunu gören Kılınç, “Yayladaki işlerimiz henüz başlamadı ve burada bulunan evimizin durumuna bakmak için geldiğimde, pencerenin açık olduğunu gördüm. İçeriye girdiğimde her yer dağılmış ve çok sayıda eşyanın eksik olduğunu görünce şok oldum. Daha sonra öğrendim ki sadece benim değil diğer evlerin de soyulduğunu öğendim. Bize yakın olan İbrahim Alaş’a ait eve de girmişler. Aynı şekilde oradan da çok sayıda eşya almışlar. Eşyaların bir kısmını daha ileride atılmış vaziyette bulduk. Buralarda dolaşan şüphelileri ve hırsızları gören biri olursa haber versin, para ödülü vereceğim. Ayrıca bu bölgede evi olanlar da evlerini mutlaka kontrol etsin” diye konuştu.

Yayladaki evlere dadanan hırsız veya hırsızların yakalanması için Çine İlçe Jandarma Komutanlığınca çalışma başlatıldığı belirtildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler