28 Mart 2024, Perşembe

Tatil için yola çıktı, molada hayatını kaybetti

13 Temmuz 2021, Salı 09:36

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde akaryakıt istasyonu otoparkında bir kişi otomobil içinde hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren vatandaşın, Ankara’dan tatil için yola çıktığı öğrenildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Aydın-Muğla Karayolu’nda bir akaryakıt istasyonu otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’da kuaförlük yapan 26 yaşındaki Burak Kılıçaslan, arkadaşı E.D. ile birlikte Marmaris’te tatil yapmak için yola çıktı. Rent a Car’dan kiraladıkları 16 ECD 73 plakalı otomobil ile Efeler’e gelen 2 arkadaş, saat 22.00 sularında mola için bir akaryakıt istasyonu otoparkına geldi. Burada otomobil içerisinde bir süre uyuduktan sonra saat 05.00 sıralarında E.D. arkadaşı Kılıçaslan’ı uyandırmak istedi. Arkadaşını uyandıramayan E.D., durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Burak Kılıçaslan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kılıçaslan’ın cesedi, kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler