29 Mart 2024, Cuma

Karpuzlu’da üzerine kaya parçası düşen kişi hayatını kaybetti

4 Ağustos 2021, Çarşamba 21:47

     


Karpuzlu’da sabah evinden çıkan ve geç saate kadar dönmeyen vatandaş, dere yatağında üzerine kaya parçası düşmüş vaziyette bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri vatandaşın yaşamını yitirdiğini belirledi.

 

Olay, Karpuzlu’nun Meriçler Mahallesi’nde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Mersinlik Mevkiinde bulunan zeytin bahçesine kontrol etmek için sabah 07.00 sıralarında çıkan 65 yaşındaki Aziz Şevik, geri dönmeyince eşi ve yakınları merak etti. Ailesi ve mahalleli tarafından arazide aranmaya başlanan Aziz Şevik, kuzeni Mehmet Şevik tarafından Koca Çay isimli dere yatağı içerisinde bulundu. Bunun üzerine durum sağlık ve jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, üzerine kaya parçası düşen Şevik’in yaşamını yitirdiğini belirledi

 

Bahçesindeki zeytin ağaçlarının altına dere kenarından ağaç dalı kesmek isterken ayağının kayması sonucu düştüğü belirlenen evli ve 2 çocuk babası Aziz Şevik’in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler