18 Nisan 2024, Perşembe

"Aydın'da amatör bitiyor"

30 Ekim 2018, Salı 13:05

     


Çine Madranspor Futbol Şube Sorumlusu Tuncay Erçin, "3 seneye kalmaz Aydın'da bir tane amatör kulüp bulamayacaksınız" dedi.

 

 

Çine Madranspor Futbol Şube Sorumlusu Tuncay Erçin, Aydın'daki futbol federasyon yetkilileri ile birlikte il hakem kurulu yetkililerine ateş püskürdü. Bazı kulüplerin haklarının yendiğini bazı kulüplerin ise yetkililerce korunduğunu iddia eden Erçin, yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Kıymetli amatör futbol sevdalıları çok değerli kulüp başkanları, sevgili antrenörler, işinden aşından zamanını kısıp amatöre gönül vermiş cefakar yöneticiler. Amatör spora gönül vermiş kişiler, sizlere de tanıdık geldi mi bu sözler. Katıldığımız her seminerde kullanılan giriş bölümü bu cümleler. Herkese dağıtılan sınırlı kalmış mavi boncuklar. Şimdi soruyorum bu cümleleri kuran kurum ve kuruluşların baş koltuklarındaki takım elbiseli amatör spor sevdalıları Aydın futbolu ne gibi bir düzen içerisinde yer alıyor. Vizyonu ve misyonu nedir? Ben sorularıma cevap verecek amatör spora gönül vermiş bir yetkili arıyorum. Bir takımın korunması diğer bir takımın yem edilmesi hak ve revamıdır. Resmi görevi hakem atama sorumlusu olan bir kişinin aynı maça gözlemci olarak gelmesi de ne demek? Futbolun kitabı yeniden yazıldı da haberimiz mi yok? Hakem atamalarını kim nerede ne zaman ve nasıl yapıyor? Atamalar sağlıklı bir ortamda mı, yoksa bir kaç kişinin ağzına bakılarak mı yapılıyor? Daha doğrusu bu atamalar hangi derneğe ait?

 

 

"KOLTUKLARDA OTURMANIZA GEREK KALMAYACAK"

Hafta sonu Yıldızspor Çine Madran maçı vardı. Yaklaşık bin kişi izledi. İzleyenler ne demek istediğimi anlıyorsunuz. Ceza sahasında topun ele değmesinin karşılığı nedir. Rakip oyuncunun dahi bir şey yok dediği pozisyonda orta hakemin penaltı vermesi ne demektir. İki hafta önce Çine Madran ve Yıldızgücü maçındaki orta hakemin maç içerisinde futbolcularımız ile olan diyaloğu gerekli mercilere ulaştırıldıktan sonra yine bu aynı hakem son iki haftadır hangi kategoride ve hangi maçları yönetiyor? Bunları birileri açıklasın. Kulağınızın üzerine yatmayın. Her hafta bir takımın emeklerini çalıyorsunuz. Altından üstüne herkes burada bir emek harcıyor alın teri döküyor. Evine bir tutam ekmek götürebilmek için mücadele ediyor. Orada kendini bilmezler insanların gözüne soka soka oyunlar oynuyor. Üç maymunu da oynayanlar var. Bu zihniyetle sizler devam edemezsiniz. Allah'ın adaleti hiç bir zaman şaşmaz. Er yada geç hak yolunu bulur. Bu devran böyle devam ederse 3 seneye kalmaz Aydın'da bir tane amatör takım bulamayacaksınız. O zamanda amatörüne balta vurmaya devam ettiğiniz Aydın'da o koltuklarda oturmanıza gerek kalmayacak" ifadelerini kullandı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler