19 Nisan 2024, Cuma

Avcılar stres attı

30 Nisan 2018, Pazartesi 10:14

     


Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği, ilçede trap atış yarışması düzenledi. Yarışmada dereceye giren atıcılar çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

 

Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından Karahayıt Mahallesi'nde kırsal bir alanda gerçekleştirilen trap atışı yarışmasında avcılar stres attı. Profesyonel trap yarışmasında Sabri Özen birinci, Mehmet Özer ikinci, Fatih Yetişkin üçüncü oldu. Trap ve tek kurşun yarışmasında İsmail Aygün birinci, Olcay Sevindik ikinci, Mustafa Atıcı üçüncü olurken, amatör trap yarışmasında ise Levent Tosun birinci, Korhan Karaca ikinci ve Serkan Biçer üçüncü oldu. Yarışma birincilerine otomatik tüfek ikinci ve üçüncülere ise pantolon ve yelek hediye edildi. Yarışmada kullanılan trap plaklarını EYSİM Mineral Madencilik karşıladı. Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, Eysim Mineral Madencilik İdari İşler Müdürü Olgun Balcı ve Eysim Mineral Madencilik Güvenlik Müdürü Engin Asar yarışmaya katılan atıcıları ziyaret ederken, yarışmacılara hediye ve madalya takdiminde bulundu.

 

EYSİM'E TEŞEKKÜR ETTİ

Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkan Yardımcısı Salim Eraslan, yarışmaya yapmış oldukları katkılarından dolayı Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir'e tüm atıcılar adına teşekkür etti. (OSMAN YURTTAŞ )







 
Son Eklenen Haberler