24 Nisan 2024, Çarşamba

Madranspor’da transfer çalışmaları başladı

29 Aralık 2016, Perşembe 09:15

     


Çine Madranspor Futbol Şube Sorumlusu Tuncay Erçin, Teknik Direktör Erdoğan Özalp’in isteği doğrultusunda 3 transfer hedeflediklerini açıkladı.

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Grubun ilk yarısında istediği sonuçları elde edemeyen ancak Teknik Direktör Erdoğan Özalp’in dümene geçmesinden sonra 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Çine Madranspor’un Futbol Şube Sorumlusu Tuncay Erçin, ligin ikinci yarısı için 3 transfer hedeflediklerini söyledi. Teknik Direktör Erdoğan Özalp’in forvet, forvet arkası orta saha mevkileri için transfer isteğinde bulunduğunu ifade eden Erçin, Özalp’in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına başladıklarını söyledi. 2 ya da 3 futbolcu transfer etmek istediklerini kaydeden Erçin, ayrıca takımda forma giyen birçok futbolcuya çeşitli kulüplerden transfer teklifleri geldiğini, bu teklifleri geri çevirdiklerini, hiçbir futbolcunun satılık olmadığını açıkladı.

 

“TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ”

Çine Madranspor’un ligin ikinci yarısında çıkışına devam edeceğini söyleyen Tuncay Erçin, “Çine Madranspor’u BAL’da tutabilmek ve ligi iyi bir yerde bitirmesini sağlamak için çalışacağız. Yönetim olarak, teknik heyet ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah önümüzdeki senelerde hak ettiğimiz 3.Lig’de yeniden sahne alacağız” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler