19 Nisan 2024, Cuma

Çineliler haydi maça

29 Eylül 2018, Cumartesi 13:33

     


Aydın Amatör Süper Ligde mücadele eden Çine Madranspor bu hafta sonu ilk kez kendi evinde taraftarların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Merkez Yeniköyspor'u 4-1'lik skor ile mağlup ederek lige güzel bir başlangıç yapan Çine Madranspor bu Pazar saat:16.00'da Çine Yüksel Yalova Stadı'nda Davutlar Belediyespor'u ağırlayacak. Çine Madranspor taraftarı önünde galip gelerek ligdeki ikinci galibiyetine ulaşmak isterken Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler tüm Çinelileri maça davet etti.

Başkan Güler, "Takımımızın yaş ortalaması 19. Çineli çocuklardan oluşturduğumuz bu takımın güzel işler yapacağına inanıyoruz. Yıllarca pahalı transferler ile dışardan oyuncularla bir takım oluşturduk. Bu yıl çok az bir bütçe ile Çineli bir hoca ve oyuncu kadrosu ile yola çıktık. İlk maçımızı kazandık. İkinci maçımızda taraftarlarımızın karşında da galip gelmek istiyoruz. Başarı sadece para ile olmuyor. Başarmanın yarısı inanmaktan geçiyor ve bu çocuklar başarıya inandıklarını bize kanıtladılar. Ülkemizin bu içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde bize destek olan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e teşekkür ediyoruz. Tüm Çinelileri Pazar günü Çine Yüksel Yalova Stadında oynayacağımız maça davet ediyor ve bizi desteklemelerini takımlarını yalnız bırakmamalarını istiyoruz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler