18 Nisan 2024, Perşembe

Boua sahada, Çineliler tribünde coşacak

29 Temmuz 2016, Cuma 14:44

     


Çine Madranspor forması ile yeşil sahalara çıkmak için sabırlanan Amerikalı forvet oyuncusu Kourouma Boua, lig hazırlıklarına başladı. Sempatik ve neşeli tavırları ile dikkat çeken Boua, golleriyle Çinelilere coşkulu anlar yaşatmak istediğini söyledi.

 

Bu sezon BAL Ligi'nde mücadele edecek olan Çine Madranspor'un Amerikalı Kourouma Boua ile resmen anlaştığı, resmi imzalar için prosedür gereği 1 Ağustos tarihinin beklendiği öğrenildi. Çine Madranspor forması giymek için can atan Amerikalı forvet, lig hazırlıklarına başlarken, Çinelilere seslenerek, "Beni izleyin. Ben sizler için buradayım. Sizler için çok gol atmak, sizi mutlu etmek istiyorum. Çine Madranspor'un geçmişi hakkında bana bilgiler verdiler. Ne kadar değerli bir formayı temsil edeceğimin ve başarısı için mücadele edeceğimin farkına vardım. Elimden gelenin fazlasıyla sahalarda Çine halkı için mücadele edeceğim. Çinelileri çok sevdim. Çok sıcakkanlı insanlar. Eminim, bizi sahalarda yalnız bırakmayacaklardır. Biz de onları mahcup etmeyeceğiz" dedi.

 

İMZA İÇİN 1 AĞUSTOS BEKLENİLİYOR

Fildişi asıllı Amerikalı 28 yaşındaki forvet oyuncusu Kourouma Boua, geçtiğimiz sezon 3.Lig'de Çankırıspor forması ile çıktığı 20 maçta 10 gol atma başarısı göstermişti. BAL Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek isteyen Çine Madranspor ile Kourouma Boua'nın her alanda anlaşma sağladığı resmi imza töreni için prosedür gereği 1 Ağustos 2016 tarihinin beklenildiği öğrenildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler