25 Nisan 2024, Perşembe

Uyanspor kupasına kavuştu

29 Mayıs 2016, Pazar 09:19

     


Aydın U 19 2. Amatör Küme’de şampiyonluğunu ilan eden Çine’nin köklü kulüplerinden Karakollar’ın mahalle takımı, Çine Madranspor’un pilot takımı Uyanspor şampiyonluk kupasına kavuştu.

 

Çine Yüksel Yalova Stadında gerçekleştirilen kupa törenine Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Uyanspor Onursal Başkanı ve aynı zamanda CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin de katıldı. Futbolcular kupalarını Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in elinden aldı. Çine Belediye Başkanı Çineli futbolculardan oluşan şampiyon Uyanspor’u başarısından dolayı kutlarken, futbolculara yanlarında bir arkadaşını da getirebilecekleri bir tekne turu sözü verdi.Ayrıca Başkan Dinçer, futbolcu ailelerini de teşekkürlerini iletti.

''ALINLARINIZDAN ÖPÜYORUM''

Uyanspor Kulüp Başkanı Erdal Paldrak, şampiyonlukta emeği geçen Çine Kaymakamı Özkan Demir’e, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e, Çine esnafına ve herkese teşekkürlerini iletirken, yaşadığı şampiyonluğun en büyük mimarisi olarak gösterdiği genç futbolcular ve takım antrenörü Tolga Paldrak’a, ‘Alnınızdan öpüyorum’ diyerek sevgisini ifade etti. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in elinden şampiyonluk kupalarını alan futbolcular büyük sevinç yaşarken, antrenörleri Tolga Paldrak’ı da havalara atarak, ‘En büyük hoca bizim hoca’ tezahüratı yaptı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler