24 Nisan 2024, Çarşamba

“Gol atamıyoruz”

28 Eylül 2015, Pazartesi 18:02

     


Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Çine Madranspor, Kastamonuspor 1966’ya 2-0’lık skorla mağlup olarak derin bir yara aldı. Kendi seyircisi önünde maç kazanamayan Yeşil-Sarılılar, bu kötü gidişata son vermek istiyor.

Türkiye Ziraat Kupası’nda iyi bir çıkış yapan Madranspor, buradaki çıkışını lige yansıtamamanın sıkıntısını yaşıyor. Kastamonuspor 1966 maçını değerlendiren Çine Madranspor Teknik Direktörü Erdoğan Özalp, "Hafta içinde Türkiye Ziraat kupası maçımız vardı. Bu maçta futbolcularım canla başla oynayıp tur atladı. Futbolcularım bu maça çıkarken biraz yorgundu. İlk yarı sahada istediğimiz futbolu tam olarak sergileyemedik. İkinci yarı sahaya farklı bir şekilde çıktık. İstediğimiz futbolu sahada sergilemeye başladık. Çok net gol pozisyonlarına girdik. Ama hiçbirini değerlendiremedik. Sahada takım olarak iyi oynuyoruz, ama iyi oyunumuzu süsleyen ve bizi üç puana taşıyacak golleri atamıyoruz. Şuanda en büyük sıkıntımız gol” dedi.

"FAZLA POZİSYON VERMEDİK"

Ligin güçlü takımlarında birisiyle oynadıklarını ifade eden Özalp, “Rakibimize çok fazla net gol pozisyonu vermedik. İkinci yarıda iki gol pozisyonuna girdiler ve bunlar golle sonuçlandı. Ligde bir puanımız var. Ama biz oynadığımız futbolla birçok maçı kazanabilecek durumdaydık. Bizim tek sıkıntımız hücum bölgesinde gol atamamaktan kaynaklanıyor. Bu konuyu en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler