19 Nisan 2024, Cuma

Aydınspor 1923'ün yönetiminde üç Çineli

28 Haziran 2018, Perşembe 21:50

     


Olağanüstü kongreye giden Aydınspor 1923’te yönetim kurulu sayısı 20’ye çıkarıldı. Kongre ise kulüp binasının bahçesinde yapıldı. Aydınspor 1923'ün yönetiminde Çine'den Ali Örter, Mutlu Menderes Eşiyok ve Orçun Aladağ girdi.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Aydınspor 1923’te olağanüstü kongre yapıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin elektriğini kestiği ve tahliyesini istediği Aydınspor 1923 Hüseyin Aksu Tesisleri’nin bahçesinde yapılan kongreye taraftarlar da katıldı.

Tesislere ismi verilen Hüseyin Aksu’nun da katıldığı kongrede, taraftarlar ‘Hüseyin Aksu’ tezahüratları yaptı. Aksu, kongrede divan kurulu başkanlığına seçilmesinin ardından konuşma yaptı. Aksu, “Biz dönemimizde müthiş tesisler bıraktık. Ama Aydınspor 1923 bu tesislerden de kovulmak üzere. Burada olmam gerektiğini düşündüm ve buradayım. Gereken tüm hukuki işlemlerde de Aydınspor 1923 yönetiminin yanında olacağım” dedi.

Yapılan konuşmalarının ardından mali raporlar okundu, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu okundu, tahmini bütçe görüşüldü, tüzük değişikliği görüşüldü, başkan, yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üye seçimi yapıldı, ASKF delegeleri seçildi.

BORÇ 14 MİLYON TL

Okunan mali raporlar sonucunda Aydınspor 1923'ün geçtiğimiz sezonlardan kalan 14 milyon 137 bin 417 TL borcu olduğu belirtildi. Mali ve faaliyet raporları okunduktan sonra seçime geçildi. Tüzük değişikliğine gidilerek yönetim kurulu 13 kişiden 20 kişiye çıkartıldı.

Kulübün yeni başkanı Hüsamettin Artan, “Biz Büyükşehir Belediyesi ile hep uzlaşmak istedik. Bize gün vermedi bunlar. Biz Cumhurbaşkanı’nından randevu istesek bize gün verirler. Ama bunlar vermiyor. Biz bu zor göreve talip olduk. Ekibimize güveniyoruz. Biz yanlış yapıyorsak bizi, onlar yanlış yapıyorsa onları yargılayın. Tek derdimiz ve ortak noktamız Aydınspor 1923. Bu hafta içinde de Ergün Ortakcı hocamız burada olacak” dedi.

“NAZİLLİ’DE FUTBOL VAR”

Nazilli Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık’ın, “Her zaman Aydınspor 1923’e tesislerimizin kapısı açıktır” demesi üzerine cevap veren Artan, “Nazilli’de futbol var. Haluk Alıcık müthiş tesisler yapmış. Öyle bir Belediye Başkanı var. Ancak Aydın’da futbol ölmüş. Yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.

YENİ YÖNETİM

Hüsamettin Artan’ın tek listesiyle gidilen seçimde Artan kulübün yeni başkanı oldu. Tüzük değişikliğine de gidilerek Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu Listesi 13 kişiden 20 kişiye çıkarıldı. Artan başkanlığında oluşan yeni yönetimde Fevzi Subaşı, Ali Örter, Recep Emre, Mutlu Menderes Eşiyok, Niyazi Aksu, Levent Sabancı, Giray Bulak, Mustafa Kaçar, Şakir Niyaz, Ferhat Delibalta, Doğan Kayabaş, Nihat Emlek, İbrahim Günlak, Nihat Tığlı, Behçet Çağlayan, Güray Aksakaloğlu, Kasım Taşpınar, Onur Demirel ve Uğur Karanfil’den oluştu.

Yedek liste ise Semih Çakır, Şah Tuğrul, Kurtuluş Çalışal, Nasır Alkış ve Mahmut Yeşilyurt’tan oluştu.

Denetim Kurulu da Barış Ak, Çağrı Türkmen ve Orçun Aladağ’dan oluşurken, yedekleri de Orhan Üzümcü, Tufan Karataş ve Tarık Yıldırım’dan oluştu. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler