25 Nisan 2024, Perşembe

Madranspor'un dümenine Başkan Dinçer geçti

28 Haziran 2016, Salı 11:56

     


Bu sezon BAL Ligi'nde mücadele edecek olan Çine Madranspor'un yeni başkanı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer oldu.

 

Çine Sarıoğlu Mahallesi'ndeki Madran Kafe’de yapılan Çine Madranspor Olağanüstü Genel Kurulu 30 kişi ile gerçekleştirildi. Kongrenin Divan Başkanına Erden Kaya, Katip üyeliklerini de Tayfun Şahin ve Ufuk Ongan yaptı.

Tek liste ile gidilen başkanlık seçiminde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer'den görevi devraldı. Çine Madranspor eski kulüp başkanı Mehmet Tuncer, 2016-2017 sezonu tahmini gelirinin 850 bin, tahmini giderinin de 850 bin lira olduğunu ifade ederken, tahmini bütçe oylanarak kabul edildi. Kongrede eski yönetim ibra edildi.

BAŞKAN DİNÇER: İÇİM EL VERMEDİ

Çine Madranspor’un yeni başkanı Enver Salih Dinçer, şunları söyledi: ''90 yıllık bir kulübüz. İnişlerimiz çıkışlarımız oldu. İyi yönetimler oluşturduk. 3.Lig’de mücadele ettik. Profesyonel lig bizi hem maddi hem de manevi olarak yordu. Bize biraz fazla geldi. Çünkü gelirlerimiz fazla değil. Çeşitli kişilere başkanlık teklifi ettik son ana kadar başkan bulamadık. Benim de Çine’nin çok değerli insanlarının formasını ıslattığı kulübün anahtarını kaymakamlığa vermeye içim el vermedi. Bu görevi kabul ettim. Yarım saat içerisinde oda başkanlarını aradım, hepsi destek olacaklarını söylediler. Çok bu işten anlayan birisi değilim. Bütün Çine halkı bu kulübe sahip çıksın. Hak ettiği yere yeniden getirelim.''

“MAÇLARIN STATLARDA BİTTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM”

Kongrede konuşan Çine Madranspor'un eski futbolcularından Ufuk Ongan ise, “Ben bugün büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Türkiye’de 90 yıllık kulüp çok azdır. Böyle bir kulübün genel kurulunun bu kadar çoğunlukla yapılması çok üzücü. Spor bir yarıştır. İnişler çıkışlar olur ama önemli olan yarışmacı ruhumuzu hiç bırakmamaktır. Bilgi birikimi olan insanların sürekli bilgilerinin alınmasıdır. Bu takım 3.Lig’e çıkarken Ali Örter, belki bir sene içinde beni 20 kez ziyaret etti. 'Abi şunu nasıl yapalım, bunu nasıl yapalım, sen şu futbolcuyu tanıyormuşsun’ diyerek fikir istedi. Herkesten katkı sağlayabilecekleri kadar emek vermesini sağladı. Ali kardeşim futbol camiasında çok fazla kontaklara sahip olmuş. Yararlanabileceğimiz insanlar katkı sağlamaya devam etsin. Bu maçların statlarda bittiğini ben düşünmüyorum” dedi.

 

YÖNETİMLER ŞÖYLE OLUŞTU

Enver Salih Dinçer, Bircan Öter, Necamettin Tamcı, Mustafa Ambarcı, Bircan Kömürcüoğlu, Engin Aydın, Tuncay Erçin, Nail Uzun, Metin Uyar, Ramazan Karaman, Özkan Atıgan, Mehmet Güler, Süleyman Şenbaklavacı, Ali Güner ve Halit Güler, Çine Madranspor'un yeni yönetim kurulundaki isimler olurken, Yönetim Kurulu yedek listesi; Mehmet Yavaş, Turgay Güneş, Muammer Direk, Osman Çıvgın, Bertan Özen, İlker Gider, Gökhan Özpala'dan oluştu. Denetim Kurulu asil üyeleri, Fuat Soydar, Orçun Aladağ, Amaç Yaşar'dan meydana geldi. Denetim Kurulu yedek listesinde; Onur Dinçer, Önder Tırabus, Raşit Uzun yer aldı. Federasyon üyeliği; Erden Kaya, İlker Ulu ve Enver Salih Dinçer'den oluştu.

 

BAŞKAN ÖTER: HER ZAMAN DESTEK VERMEYE HAZIRIM

Yönetimde yer alan Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, yeni oluşturulan yönetimde eski yönetimden sadece kendisinin olduğunu ifade ederek, yeni yönetimde yer almak istemedi. Buna rağmen yeni yönetimde ismi bulunan Öter'in önümüzdeki günlerde istifa edebileceği konuşulurken, yönetimde olup olmamasının bir öneminin olmadığı, Çine Madranspor için her zaman destek vermeye hazır olduğunu ifade ettiği bildirildi.

 

ALİ ÖRTER GÖREVİ KABUL ETMEDİ

Çine Madranspor'un eski yönetim kurulunda yer alan Ali Örter'e Federasyon üyeliği görevi verilmek istendi. Ancak Örter, bu isteği kabul etmeyerek, 'Biz yönetim olarak geldik, yönetim olarak gidiyoruz' dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler