19 Nisan 2024, Cuma

Çine Madranspor yeni yönetimini belirledi

28 Nisan 2018, Cumartesi 18:18

     


Çine Madranspor Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Güler'in güven tazelediği kurulda yeni listede 4 yeni isim yer aldı.

 

Çine Madranspor Genel Kurulu, Aydın Büyükşehir Çine Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Kurulda tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Mehmet Güler'in listesi seçildi. Mehmet Güler başkanlığında oluşturulan yeni listede şu isimler yer aldı: Erçin Karabulut, Abdullah Yelen, Engin Aydın, Kemal Özdanacı, Mustafa Alvar, Emin Balcı, Niyazi Fidan, Sabri Soydar, Özkan Gönezer, Volkan Güner, Tuncay Erçin, Bertan Özen, Gökçin Karabulut, Serkan Çevik, Adem Okuyan.

 

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler, "Çine Madranspor Kulübü'nde yöneticilik görevini üstlenen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Ara ara bu isimler değişiyor fakat amaç aynı hepimiz ilçemize hizmet etmek için buradayız. Önümüzdeki sene bir kaç spor dalında faaliyet göstereceğiz. Bunun için alt yapı çalışmalarına başladık. Takımımızın daha güçlü hale gelebilmesi ve Çine'yi daha iyi temsil edebilmesi için projelerimiz var, bunlar üzerinde çalışıyoruz. Bu yılki yaz okulumuz çok geniş kapsamlı olacak. Sadece futbol dalında değil, voleybol, basketbol, tenis ve yüzme sporları dersleri de vereceğiz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler