20 Nisan 2024, Cumartesi

"Galibiyetle dönmek istiyoruz"

28 Mart 2015, Cumartesi 10:08

     


Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonunda 68 Yeni Aksarayspor'la deplasmanda oynayacakları maçı değerlendiren Çine Madranspor Teknik Direktörü Erdoğan Özalp, "Aksaray'ı yenerek evimize galibiyetle dönmek istiyoruz" dedi.

 

 

Spor Toto 3.Lig 3. Grup'ta ligde kalma hesapları yapan Çine Madranspor, ligde kalma yolunda en yakın rakiplerinden 68 Yeni Aksarayspor'la oynayacağı maç öncesi rakibini yenme planları yapıyor. Aksaray’a galibiyetle dönmek için gittiklerini belirten Çine Madranspor Teknik Direktörü Erdoğan Özalp, takım olarak maça hazır olduklarını ve bu maçtan iyi sonuçlar çıkartarak, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini ifade etti. Hedeflerinin daha üst sıralara çıkmak olduğunu dile getiren Özalp, “Aksaray’ı yenmemiz durumunda aramızdaki puan farkı 4’e çıkacak. Bununla birlikte sırlamada altımıza iki takım daha kalmış olacak” diye konuştu.

 

SARI ZEYBEKLER DE AKSARAY'DA

Yarın oynayacakları maç için Aksaray'a giden Çine Madranspor’u desteklemek için Sarı Zeybek Taraftar Grubu'nun da Aksaray’da takım ile buluştuğu ve maç günü tribündeki yerini alarak takıma 90 dakika destek vereceği öğrenildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler