26 Nisan 2024, Cuma

Güneş: Çinelilerin başını öne eğdirmeyeceğiz

27 Eylül 2016, Salı 09:06

     


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'taki ilk maçında kendi evinde Didim Belediyespor ile berabere kalarak lige bir puan ile başlayan Çine Madranspor'un teknik direktörü Sunay Güneş, takımın verdiği mücadeleden memnun kaldığını ifade ederek, "Çinelilerin başını öne eğdirmeyeceğiz" dedi.

 

Ligin ilk karşılaşmasında Çine Yüksel Yalova Stadı'nda Didim Belediyespor ile mücadele eden ve iki kez öne geçmesine rağmen maçtan bir puan çıkartan Çine Madranspor'un teknik direktörü Sunay Güneş, maçı değerlendirdi. Teknik Direktör Güneş, futbolcuların verdiği mücadeleden memnun kaldığını, ancak 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

 

"ÇİNE HALKI BU ÇOCUKLARA İNANSIN"

Çine Madranspor'un önümüzdeki günlerde daha iyi olacağını söyleyen Güneş, "Didim Belediyespor'dan 3 puan almak istiyorduk ama bir puanla yetinmek zorunda kaldık. Maçın ikinci yarısında 2-1 önde olduğumuz süre zarfında net bir gol pozisyonundan yararlanamadık. O pozisyonu gol yapabilseydik maçı kopartabilirdik. Karşılaşmanın son saniyelerinde de bir net gol pozisyonundan yararlanamadık. Galibiyeti daha çok isteyen taraf bizdik. İlk maçımızda seyircimizin önünde galip gelmek ve galibiyeti seyircimize armağan etmek istiyorduk, bu mümkün olmadı. Fakat verdiğimiz mücadele ile Çine Madranspor'un kolay lokma olmadığını, her zaman galibiyet için mücadele edeceğini ve savaşacağını bir kez daha kanıtladığımızı düşünüyorum. Çine halkı bu çocuklara inansın. Çinelilerin başını yere eğdirmeyeceğiz. Her camia tarafından saygı gören bir takım olacağız" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler