28 Mart 2024, Perşembe

Sarı Zeybekler'in yeni 'DELİ'si

27 Ağustos 2016, Cumartesi 16:08

     


Halide Edip Adıvarspor'dan Çine Madranspor'a transfer olan Samsunlu Mert Akgül, bitmeyen enerjisi ile geçtiğimiz sezon Cizrespor'dan transfer edilen ve taraftarın kendisine taktığı 'Deli' lakabı ile anılan Atilla Erel'i aratmadı. Taraftarlar, takımdan ayrılan Atilla Erel'e taktıkları 'Deli' lakabını Mert Akgül'e de yakıştırdı.

 

Çine Madranspor'a, 3.Lig'e yükselen Halide Edip Adıvarspor'dan transfer edilen Samsun'un Bafra ilçesinden 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu Mert Akgül, idmanlarda bitmeyen enerjisi, arkadaşlarını motive eden sözleri, hızlı, çevik ve hırslı futbolu ile bu sezon takımdan ayrılan ve Sarı Zeybekler'in kendisine 'Deli' diye hitap ettikleri Samsunlu Atilla Erel'i aratmadı. Güzel futbolu ve hırslı mücadelesi ile kısa zamanda teknik heyet ve idmanları izleyen Çinelilerin gönlünde yer edinen Mert Akgül, Çineliler tarafından, 'Deli' diye anılmaya başlandı. Akgül, idmanlarda hırslı, heyecanlı yönü ile takım arkadaşlarına artı moral ve güç sağlaması ile birlikte, eğlenceli ve sempatik tavırları, sıcak ve esprili diyalogları ile de takımdaki dostluk ve arkadaşlık ortamına olumlu yönde katkı sağladı.

 

BU SEZON TÜM FUTBOLCULAR DELİ OLACAK

İdmanları izleyen taraftarların gönlünde şimdiden yer edinen Mert Akgül, Madranspor forması giyen bütün futbolcuların bu sezon hepsine 'Deli' denilebileceğini, çünkü hırslı ve mücadeleci bir takım olacaklarını söyledi. Akgül, ayrıca Çine taraftarı karşısına çıkmak için takım olarak sabırsızlandıklarını ifade ederken sahada verecekleri mücadele kadar tribündeki taraftarların da desteğinin başarı için çok önemli olduğunu belirtti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler