24 Nisan 2024, Çarşamba

31 yılda üçüncü şampiyonluk

26 Mayıs 2015, Salı 09:04

     


Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Ulukonakspor’da 31 yıllık kulüp tarihinde üçüncü kez şampiyon olarak 1. Amatör Küme'ye yükselmenin coşkusu yaşanıyor.

 

Aydın Futbol 2. Amatör Küme 3. Grup’ta şampiyon olan Ulukonakspor, kupasını ligin son haftasında Evranspor'un maça çıkmamasıyla 3-0 hükmen galip geldiği karşılaşmada aldı. Ulukonakspor'un kupasını ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Demirel verdi. Kupa törenine Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ile birlikte kulüp yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 31 yıllık kulüp tarihinde üçüncü kez şampiyon olan Yeşil-Beyazlılar, yıllar sonra şampiyonluk sevinci yaşadı.

Sezon başında koydukları hedefe ulaştıkları ve verdikleri sözleri yerine getirdikleri için çifte mutluluk yaşadıklarını ifade eden Ulukonakspor Yöneticisi Şükrü Ünlü, “Öncelikle kulübümüzün Onursal Başkanı Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’a teşekkür ediyorum. Federasyon Görevlisi Erdoğan Demirel, Ulukonak muhtarımıza ve yağmur, çamur demeden bizleri destekleyen seyircilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. İnşallah, yeni sezonda mücadele edeceğimiz 1. Amatör Küme’de de aynı heyecanı taraftarlarımıza yaşatırız” dedi.

 

“KARPUZLU’NUN FUTBOL İLÇESİ

OLDUĞUNU HERKESE GÖSTERDİK"

Yaşadıkları şampiyonlukla birlikte Karpuzlu’nun bir futbol ilçesi olduğunu herkese gösterdiklerini belirten Yönetici Ünlü, Karpuzlu Belediyespor önderliğinde başarılarına her sene yenilerini ekleyeceklerini belirtti. Önemli olanın Karpuzlu’dan oluşan bir takımla başarılı olmak olduğunu da söyleyen Ünlü, üç sezon sonra ilk kez 3 puan aldıkları bu sezonda topladıkları puanlarla en başarılı sezonlardan birini geçirdiklerini söyledi. (HAKAN TUĞRUL/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler