25 Nisan 2024, Perşembe

Sarı Zeybekler, sonunda patladı

26 Mart 2015, Perşembe 16:02

     


Çine Madranspor’un taraftar grubu Sarı Zeybekler, Çinelilerin takıma destek olmadığını belirterek bir açıklama yayınladı. Açıklamalarını, ‘8 hafta bir ömür' başlığı altında yayınlayan Sarı Zeybekler, ligde kalan 8 haftanın önemine dikkat çekti.

 

Sarı Zeybekler, açıklamalarında Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu da hedef almayı ihmal etmedi. Sarı Zeybekler, takımın yalnız bırakıldığını ancak bundan sonraki süreçte Çine Madranspor’un başarısı için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.

 

“SÖZDE MADRANSPORLULARA SESLENİYORUZ”

Sarı Zeybekler’in yayımladığı '8 hafta bir ömür' başlıklı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Ait olduğu profesyonel liglere 28 yıl sonra dönen Çine Madranspor’umuzun sene başından bu yana ligde kalma adına çektiği sıkıntılar konusunda daha fazla sessiz kalamadık. Madranspor’u eleştirmenin desteklemek olduğunu sanan, hiçbir şekilde elini taşın altına koymayan iyi gün dostu sözde Madransporlulara sesleniyoruz. Bugün Türkiye’de Çine’nin en büyük marka değeri olan takımımızın gereken değeri kendi şehrinde dahi görememesi ilerisi için bizleri büyük kaygılara sürüklemektedir. Sadece yönetimin fedakarlıkları ve çabasıyla uzun vadede başarı, rüyadan başka bir şey değildir. Aydın’ın üçüncü profesyonel takımı olan takımımız üvey evlat muamelesi görmekte ve Büyükşehir Belediyesi’nden maddi ve manevi destek alamamaktadır.

 

“SÖZ KONUSU MADRANSPOR OLUNCA ÜÇ MAYMUNU OYNAMAKTADIRLAR”

Yaklaşan seçimlerin öncesinde alışagelmiş şekilde Madranspor’a destek açıklaması yapacak tüm siyasiler ve özellikle şehrimizi mecliste temsil eden vekillerimiz bilmelidir ki Madranspor sadece seçim zamanları faaliyet gösteren bir kulüp değildir. Sivil Toplum Kurumları seçimleri olduğunda binlerce liraya sokağa atmaktan çekinmeyen önde gelen kişiler, söz konusu Madranspor olunca üç maymunu oynamaktadırlar.

 

“GÜN, BİRLİK GÜNÜDÜR”

Tüm bu olumsuzlukların gölgesinde onur mücadelesi vererek lige tutunmaya çalışan Madranspor’umuz için herkes saklandığı yerden çıkmalı, elini taşın altına sokmalıdır. Geçen sene yaşadığımız başarının tesadüf olmadığını ispatlamak ve bunu istikrarlı şekilde devam ettirmek için gün birlik günüdür. Bizler var olan tüm gücümüzle Madranspor’a olan desteğimizden asla vazgeçmeyeceğimizi ve hatta bir çığ gibi arttırarak devam ettireceğimizi tüm Aydın kamuoyuna bildirmekten gurur duyarız.” (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler