25 Nisan 2024, Perşembe

Madranspor taraftar desteği bekliyor

25 Ekim 2014, Cumartesi 11:28

     


Çine Madranspor, Sivas Dört Eylül Belediyespor deplasmanındaki puan kaybını yarın Adnan Menderes Stadı'nda oynayacağı Arsinspor'u yenerek telafi etmek istiyor.

 

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 8 günde üçüncü maçına çıkacak olan Çine Madranspor, yarın saat 14.30'da Adnan Menderes Stadı'nda Arsinspor'u ağırlayacak. Sivas'ta gol atmak isterken, gol yediklerini belirten Çine Madranspor Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu, "Sivas'ta çok iyi mücadele ettik. Girdiğimiz gol pozisyonları vardı, onları değerlendirebilseydik, puan yada puanlarla dönebilirdik. Evimizde oynadığımız her maç bizim için final. Arsin maçını da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

 

"TARAFTAR GELİNCE MOTİVASYONUMUZ ARTIYOR"

Adnan Menderes Stadı'nda son oynadıkları Çankırıspor karşılaşmasında her zamankinden daha çok seyircinin kendilerine destek verdiğini ifade eden Ferhatoğlu, yarınki maçta ve daha sonraki maçlarda taraftarları tribünü boş bırakmamaları konusunda uyardı. Ferhatoğlu, "Evimizde oynadığımız maçlarımızı taraftarlarımız sayesinde kazanıyoruz. Taraftar gelince motivasyonumuz artıyor" dedi. (MURAT ŞENBAKLAVACI)







 
Son Eklenen Haberler