28 Mart 2024, Perşembe

Kaleye adeta etten duvar ördüler

25 Eylül 2016, Pazar 09:18

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 2. Grup'ta ligin ilk haftasında Uyanspor ve Çeştepe Belediyespor arasında oynanan maçta beraberlik alındı. Son dakikaya 2-1 galip giren Çeştepeli futbolcular Uyanspor'un maçın son anlarında kazandığı çifte vuruş esnasında kaleye adeta etten duvar örmelerine rağmen gole engel olamadı ve 3 puan yerine 1 puan ile yetindi.

 

Çine Yüksel Yalova Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmazken, Uyanspor bir penaltıdan yararlanamadı. İkinci yarıya iki takımda hızlı başlayarak gol arayışlarını sürdürürken Çeştepe Belediyespor maçın 55. dakikasında kazanmış olduğu penaltı vuruşunu Erkan ile gole çevirdi: 0-1. Beraberliği yakalamak isteyen Uyanspor golün ardından rakip kaleye daha çok yüklenmeye ve gol pozisyonlarını artırmaya başlarken aradığı gol maçın 63. dakikasında Muharrem'in ayağından geldi: 1-1.

 

ÇEŞTEPE SON SANİYE GOLÜ İLE YIKILDI

Maçın 78. dakikasında Çeştepe Belediyesporlu İbrahim takımını tekrar öne geçirdi: 1-2. Çeştepe Belediyespor hakemin 4 dakika uzattığı maçın son saniyelerine 2-1 önde girerken Uyanspor ceza alanı içerisinde çift vuruş kazandı. Çeştepe Belediyesporlu tüm futbolcular gole engel olabilmek için adeta kalenin önüne etten duvar örmesine rağmen Uyansporlu Emin topu ağlarla buluşturarak takımına bir puanı getiren golü kaydetti:2-2. Maçta başka gol olmayınca iki ekip de 1 puanla yetindi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler