25 Nisan 2024, Perşembe

Çine'nin spor salonu yenileniyor

25 Ağustos 2016, Perşembe 08:59

     


Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, il merkezi ve ilçelerdeki spor salonları ve tesislerinde bakım, onarım çalışmalarını sürdürüyor.

 

Aydın Çine Spor Salonu’nun bakım onarım çalışmaları Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılarak 11 Temmuz’da başladı. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Uzun yıllar Çineli vatandaşlarımıza ve sporcularımıza hizmet eden spor salonumuzun bakım onarım çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Tepeden tırnağa her yeriyle yenilecek olan Çine Spor Salonunun bakım, onarım çalışmaları 11 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir” denildi.

Açıklamada, Çine Spor Salonunun çatısının komple yenilendiği, duş ve lavaboların yenilendiği, iç ve dış cephe boya tadilatının yapıldığı, salonun çevre düzenlemesinin yapıldığı, soyunma odalarının, salonda bulunan tüm kapıların ve elektrik tesisatının tümüyle yenilendiği belirtildi. Yapılacak çalışmalarda ise engelli vatandaşlar için engelli asansörü ve tuvaletin, son teknolojik güvenlik kamera sistemi ve ses sisteminin yapılacağı, dış ve iç aydınlatma sistemlerinin yenileneceği belirtildi.

 

YAKIN ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK

Aydın nüfusunun yoğun olduğu ilçelerden biri olan Çine’de bulunan spor salonunun bakım onarımı ve yenilenme çalışmaları sonucunda yakın zamanda Çineli vatandaşların ve sporcuların hizmetine açılacağı kaydedildi. (KIYMET SARIYILDIZ)







 
Son Eklenen Haberler