28 Mart 2024, Perşembe

Çineli gençler bomba gibi geliyor

25 Temmuz 2016, Pazartesi 08:54

     


Çine Madranspor, geçtiğimiz sezonlarda altyapıda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle takımdan uzaklaşan gençleri, bu sezon bir araya getirdi. Gençler, "Çine Madranspor'un gücünü futbol camiasına göstereceğiz" dediler.

 

Çine Madranspor yeni yönetiminin, geçtiğimiz senelerde gençlere önem verilmemesini telafi etmek ve Çineli gençlerin futbol camiasında yer almasını sağlamak amacıyla izlediği yeni anlayış, ilçe gençlerini heyecanlandı. Bu sezon Çine Madranspor altyapısında oynayacak gençler, Kulüp Başkanı Enver Salih Dinçer'i ziyaret etti. Sarı yeşil formayı A takımda da giymek olduğunu ifade eden gençler, bu sezon U 19 kategorisinde Türkiye'de büyük başarılar elde edeceklerine inandıklarını söyledi. Bu sezon hiç olmadıkları kadar savaşçı, mücadele eden, istekli ve 26 ruhu ile hareket ederek, yeşil sahalarda sarı-yeşil formayı hakkı ile terleterek, futbol camiasında ses getireceklerine inandıklarını söyleyen gençler, Çine Madranspor yönetiminin kendilerine büyük destek olacağı konusunda tereddütlerinin olmadığını belirttiler.

 

Çine Madranspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Çine Belediye Başkanı olan Enver Salih Dinçer, gençleri makamında ağırladı. Gençlere güveninin tam olduğunu ifade eden Başkan Dinçer, bu sezon gençlere çok önem verdiklerini, bugüne kadar arka planda tutulan altyapının, yeni yönetim ile birlikte daha da ön plana çıkarılacağını söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler