19 Nisan 2024, Cuma

“Gerçek Çineliler inansın”

24 Ekim 2016, Pazartesi 14:44

     


Çine Madranspor’un Teknik Direktörü Sunay Güneş, Yatağanspor maçı sonrası yapmış olduğu açıklamasında, “Gerçek Çineliler inansın. Ligi nerede bitireceğimizi herkes görecek” dedi.

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta henüz galibiyet yüzü göremeyen Çine Madranspor’un Teknik Direktörü Sunay Güneş, sahada vermiş oldukları mücadeleyi henüz skora yansıtamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederken, bazı kişilerin kulüp hakkında kötü ir algı oluşturmak istediğini ifade etti. Çine Madranspor’un ligi iyi yerlerde bitireceğine inandığını söyleyen Teknik Direktör Sunay Güneş, “Bu takım geçmiş yıllardaki gibi çok paralar harcanarak kurulmadı. Takımın yaş ortalaması 20. Bizi gerçekten takip eden taraftarlarımız sahada nasıl mücadele ettiğimizin farkında. Onlar her şeyi görüyor. Fakat bazı kişiler şuana kadar maç kazanamadığımız için çok kötü eleştirilerde bulunuyor, bu kişilerde sürekli maça gelmeyen bizi takip etmeyen birkaç kişi. Gerçek Çineliler inansın, biz daha son sözümüzü söylemedik. Şuan tek eksiğimiz maç kazanamamamız. Bu eksiğimizi de gidereceğiz. Sezon sonunda bu takımın ligi nerede bitireceğini herkes görecek” dedi.

 

"SKANDAL"

Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, hakemlere de tepki gösterdi. Aliağa’da net penaltılarının verilmediğini ifade eden Teknik Direktör Güneş, Yatağanspor maçında da bir penaltılarının verilmediğini ve Yatağanspor’un 2. golünü attığı penaltıyı 2 kez kullandırmasının bir skandal olduğunu söyledi. Yatağanspor karşılaşmasında 2 direkten dönen şutları olduğunu ve bir çok gol pozisyonları kaçırdıklarını söyleyen Güneş, Çinelilerden biraz sabır dileyerek, önlerinin aydınlık olduğunu ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler