25 Nisan 2024, Perşembe

Dinçer'le tanışan Özalp’in morali yerine geldi

24 Haziran 2015, Çarşamba 17:59

     


Çine Madranspor Teknik Direktörü Erhan Özalp ve yardımcıları, Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i ziyaret etti. Ziyaret öncesi karamsarlığa düştüklerini ifade eden Erhan Özalp, Başkan Dinçer'le görüşünce bütün karamsarlıklarının ortadan kalktığını moral ve motivasyonunun yerine geldiğini söyledi.

 

Çine Madranspor Kulubü yeni tesisinin ligin başlangıcına kadar tam olarak faaliyete geçmeyeceğini öğrendiğini ifade eden Erhan Özalp, futbolcuların başarısı için yeni tesisin çok önemli olduğunu belirtti. Özalp, tesisin bir an önce bitirilmesi gerektiğini söyledi. Özalp, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’den yeni tesis yapılana dek futbolcuların kalacağı Hayvan Pazarı’ndaki odalarda bir takım yenilikler yapılmasını da istedi. Başkan Dinçer, eksikliklerin giderilmesi konusunda kendilerine bir liste hazırlanmasını ve bu liste doğrultusunda tüm eksiklikleri giderebileceklerini söyledi.

 

"İLK DEFA BELEDİYE BÜNYESİNDE

OLMAYAN BİR KULÜPLE ÇALIŞACAĞIM"

Uzun yıllar belediye bünyesindeki kulüplerde görev yaptığını ve ilk defa belediye bünyesinde olmayan bir kulüp ile çalışacağını söyleyen Özalp, kulübün bulunduğu ilçedeki belediyenin yardımı olmadan başarı yakalayabilmesinin çok zor olduğunu söyledi. Çine Madranspor’a gelirken, para için gelmediklerini söyleyen Özalp, kendisine farklı kulüplerden çok cazip teklifler sunulduğunu, Çine Madranspor’u tercih etmesinde ise kulüp başkanı ve yönetim kurulunun başarı için çok istekli olmalarının büyük rolü olduğunu belirtti. "Çine Madranspor’un başarılı olmasını kim istemez ki?" diyen Özalp, başarının çok çalışmaktan geçtiğini söyledi. Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise, takımın başarı havasının diğer sezonlara göre daha erken yakalaması gerektiğini böylelikle takıma desteğin daha fazla olabileceğini kaydetti. Özalp da, bunun için bir plan yaptıklarını bu plan doğrultusunda başarıyı hedeflediklerini dile getirdi. (MURAT ŞENBAKLAVACI)







 
Son Eklenen Haberler