29 Mart 2024, Cuma

O başkan takımını yine ligden çekti

23 Mayıs 2015, Cumartesi 09:31

     


Aydın Futbol 2. Amatör Küme 3. Grup'ta mücadele eden Kahramanspor Başkanı Mustafa Çalışkan,2012-2013 sezonunda olduğu gibi 2014-2015 sezonunda da takımını ligden çekti.

 

Bir sezonluk aranın ardından tekrar sahalara dönen Kahramanspor'da teknik heyet ve futbolcular tarafından hedef şampiyonluk olsa da Başkan Mustafa Çalışkan, şampiyonluktan ziyade takımın üst sıralarda kalmasını hedeflemişti. Sezona hazırlık aşamasında birçok yeni ismi kadrosuna dahil eden Kahramanspor'da işler istenildiği gibi gitmedi. Ardı ardına alınan kötü sonuçlar ve antrenör Tolga Paldrak'ın takımdan ayrılması ile başlayan kötü gidişat, Başkan Mustafa Çalışkan'ın ligin bitimine bir maç kala takımı ligden çekmesiyle son buldu.

 

"ALLAH ONLARI BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN"

Kahramanspor Başkanı Mustafa Çalışkan, takımı ligden çekmesine sahtekar futbolcuların sebep olduğunu belirtirken, şunları söyledi:

"Sezon öncesi Kahraman Mahallesi’ni temsilen çıktığımız bu yolda iyi bir tablo ortaya koyamadık. Buna rağmen takımı ligden çekmiş olmamın sebebi bambaşkadır. Takım içinde cezalı duruma düşen bazı futbolcuların cezalarını ödememe rağmen bu futbolcular takımla birlikte sahaya çıkmamayı tercih etmiştir. Bu futbolcuların amaçları Kahramanspor'u kullanarak cezalarının ortadan kaldırılması ve gelecek sezon başka takımlarda forma giyme istekleridir. Biz hangi futbolcunun ne cezasını ödediysek, iyi niyetimizden ödedik, ancak o futbolcular bizleri sadece bir maşa olarak kullanmayı tercih etti. Allah onları bildiği gibi yapsın."

 

Mustafa Çalışkan, 2012-2013 Aydın Futbol 2. Amatör Küme 4. Grupta mücadele ederken, ligin son maçlarına doğru yine takımını ligden çekmişti. Kahramanspor Başkanı Çalışkan, haksızlıklara uğradıklarını, ilçe ve köy takımlarının şampiyon olmasının istenmediğini, bu yüzden bütün maçlarında sorunlar yaşadıklarını beyan etmişti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler