24 Nisan 2024, Çarşamba

Bu kez Madranspor'da

22 Ağustos 2016, Pazartesi 07:56

     


Çine'ye 2 yıl önce gelerek Çine Madranspor idmanlarına katılan sarı yeşil formayı sırtına geçirme isteği o an gerçekleşmeyen Batuhan Bayrak, bu kez sarı yeşil formayı kaptı.

 

3.Lig'de oynadığı ilk sezon öncesi Çine Madranspor idmanlarına çıkan, ancak takımın kadrosunda kendine yer bulamayan Batuhan Bayrak, iki sene sonra sarı yeşil formayı sırtına geçirdi. Batuhan Bayrak, geçen sezon Süper Amatör Ligde Sivrikaya Sinerji Spor ile şampiyonluk yaşadı. Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş forvet arkası mevkisinde oynayan Batuhan'ın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu ve oyunu okuma kabiliyeti olduğunu ifade etti.

Batuhan, idmanlarda sergilediği oyun ile Çinelilerin beğenisini topladı.

 

YEDİĞİ ÇİNE KÖFTESİNİ UNUTMADI

Çine Madranspor'da kendisine yer bulamayınca iki yıl önce İstanbul'a dönen Batuhan, o dönemde Çine Madranspor'da üyeliği dahi bulunmayan, ancak bugün yönetimde ve transfer komitesi üyesi olan Tuncay Erçin'in kendisi ile ilgilendiğini ve uğurladığını söyledi. Erçin'in kendisine Çine'nin köftesinin meşhur olduğunu söylediğini ve Çine köftesi ısmarladığını belirten Batuhan, yediği köftenin kendisinde bir hatırı olduğunu ve Çine'ye Çinelilere iyi bir futbol sergilemek için geldiğini ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler