28 Mart 2024, Perşembe

İsmet ‘Güzel’se sıkıntı yok

21 Ekim 2016, Cuma 14:00

     


Çine Madranspor’un altyapısında forma giyen İsmet Güzel (15), U 15 ve U17 kategorilerinde gösterdiği performansı ile göz doldurdu. Gelecek vaat eden genç yıldız U15 ve U17 kategorilerinde şampiyon olmak istediklerini söyledi.

 

Çine Madranspor’un altyapısında forma giyen İsmet Güzel (15), bu sezon ilk olarak Çine Madranspor U 15 Takımı’nın İbrahim Gülümser Genç Efe Spor U15 Takımı'nı 4-3 mağlup ettiği karşılaşmada forma giydi. Bu maçta defansta görev alan İsmet Güzel, rakip takımın oyuncularının bir çok gol pozisyonunu engelleyip son dakikada attığı gol ile takımına galibiyeti getiren isim olurken bu maçın ardından forma giydiği Çine Madranspor U 17 ile Kardeşköyspor’u U17 Takımı arasında oynanan ve Çine Madranspor’un ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattığı maçta 2 gol birden atarak takımını yine galibiyete taşıyan isim oldu.

 

“BU FORMAYI TERLETMEK GURUR VERİCİ”

Genç yetenek İsmet Güzel, Çine Madranspor’un Çine için önemli bir değer olduğunu belirtirken, birçok genç gibi kendisinin de sarı yeşil formayı terletmekten gurur duyduğunu söyledi. Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören genç yıldız, futbolda kendini daha çok geliştirerek Çine Madranspor’un A Takımı'nda da yer almak istediğini hayal ettiğini dile getirirken, “Çine Madranspor forması, her Çineli genç gibi benim için de çok önemli. Arkadaşlarım ile birlikte çok güzel bir ortamımız var. Bütün gençler olarak Çine için mücadele ediyoruz. Bu sezon U15 ve U17 kategorilerinde şampiyonluklar yaşamak istiyoruz. Hocalarımız Tolga Paldrak ve Volkan Dok ile birlikte Çine Madranspor Altyapı Sorumlusu Mehmet Güler, bizlere oldukça ilgili ve alakalılar. Bu ilgi ve alaka bizleri çok mutlu ediyor. Biz de Çineli taraftarlarımızı mutlu etmek ve şampiyon olmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler