24 Nisan 2024, Çarşamba

Madran'ın performansı göz doldurdu

21 Ağustos 2014, Perşembe 14:05

     


Lig hazırlıklarına Gölcük'te devam eden Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Çine Madranspor, 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Güngören Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında 3-3 berabere kaldı.

 

Çine Madranspor, 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçmeyi başarırken, 90+3'te yediği gol ile maçın berabere bitmesine engel olamadı. Çine Madranspor'un çok iyi performans sergilediği maçta, Güngören Belediyepor'un attığı gollerde Çine Madransporlu futbolcuların bireysel hatalarından kaynaklı olması dikkat çekti.

 

"FUTBOLCUNUN KENDİ ELİNDE"

Güngören Belediyespor maçında, "umut ışığını iyice gördüm" diyen Ferhatoğlu, "Çok iyi bir maçtı. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Fakat hazırlık maçlarında yediğimiz neredeyse her golde, bizim oyuncularımızın bireysel hataları büyük rol oynadı. Futbolda bu da gol mü olur tabirinde ilginç goller yedik. Fakat saha içerisinde mücadele eden futbolcunun yapmış olduğu bireysel hata futbolcunun elinde olan bir şey. Futbolcularımız en kısa süreçte bu bireysel hataları da ortadan kaldıracaklarına inanıyorum" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler