25 Nisan 2024, Perşembe

"Her şeyimiz tertemiz"

21 Nisan 2015, Salı 15:32

     


Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Çine Madranspor’da Teknik Direktörü Erdoğan Özalp, Halide Edip Adıvarspor maçındaki ortaya atılan şike iddialarına yanıt verdi. Sahada verdikleri mücadelenin ortada olduğunu belirten Özalp, "Her şeyimiz tertemiz” dedi.

 

Halide Edip Adıvarspor Başkanı Sedat Cengiz'in futbolcuları Emin Çelik’e maçın sonucunu değiştirmek için Çine Madranspor’dan 50 TL para teklif edildiğini ve futbolcusunun bunu kabul ettiğini itiraf ettiğini ileri sürerek Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet etmesinin ardından konuyla ilgili Çine Madranspor Teknik Direktörü Erdoğan Özalp'tan açıklama geldi.

 

"BU İŞLERİ BIRAKSINLAR"

Şike iddiasına yönelik açıklama yapan Teknik Direktörü Erdoğan Özalp, "Sahada verdiğimiz mücadele ortada. Bizim her şeyimiz tertemiz. Başarımıza kimse gölge düşürmesin. Bunlar asparagas haber. Allah’a çok şükür puanlarımızı hakkıyla kazandık. Bunların yaptığı tek şey çamur atmak. 'Para aldı' dedikleri oyuncu sahaya 75'nci dakikada girdi. Bıraksınlar bu işleri. Kendi işlerine baksınlar. Bileklerinin hakkıyla kazansınlar, ligde kalmaya çalışsınlar. Biz sahada döktüğümüz ter ve ortaya koyduğumuz mücadele ile inşallah ligde kalacağız.”

 

“TAKIM OLARAK GÜLÜP GEÇTİK”

Şike iddiasına ilişkin konuşan Çine Madranspor Takım Kaptanı Muhittin Bozkurt ise şike iddiasını duyduklarında futbolcular olarak hep birlikte gülüp geçtiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Biz primlerimizi alamıyoruz diye idman boykotları düzenliyoruz. Zaten kulüpte para olsa bu sorunları yaşamazdık. Bu iddialara en güzel sahalarda cevap veriyoruz. Bu tamamen bizim başarımızın hazmedilememesinden kaynaklanıyor. Çalışsınlar, kazansınlar. Yaptıkları bize hakarettir” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler