25 Nisan 2024, Perşembe

“İlk yarıda büyük bir başarıya imza attık”

20 Aralık 2016, Salı 14:45

     


Karpuzlu Belediye Başkanı ve Karpuzlu Belediyespor’un Onursal Başkanı Tuğrul Ozan, takımın ilk yarısını değerlendirdi. Başkan Ozan, “İlk yarıda büyük bir başarıya imza attık” dedi.

 

Kısıtlı bir bütçe ile ilk yarıda başarılı olduklarını söyleyen Başkan Tuğrul Ozan, Bölgesel Amatör Lig vitrininden faydalanmak isteyen gençlere kulübün kapısının açık olduğunu söyledi.

 

Başkan Ozan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu yıl Bölgesel Amatör Lig'de ilk defa mücadele etmemize rağmen, gerçekten başarılı olduk. Kısıtlı bir bütçe ile 10-15 misli bütçelerle kurulmuş takımlarla mücadele ediyoruz. Puan tablosuna baktığımız zaman ilk yarıyı 8’ci sırada tamamlayıp gerçekten büyük bir başarıya imza attık. Genç bir kadroyla sahaya çıkıp maç başı ve maç pirimi ile aslanlar gibi mücadele eden sporcularımıza teşekkürlerimi sunarım. Bizler bu ruhla mücadeleye devam edeceğiz. Devre arası ara transfer sezonunda gençlere kapımız her zaman açıktır. Bölgesel Amatör Lig vitrininden faydalanmak isteyen gençlerle ve mevcut kadromuzla lige devam edeceğiz. İlk yarı sonucunda büyük bir başarıya imza atan Karpuzlu Belediyespor antrenörlerine, futbolcularına, yöneticilerine ve taraftarlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler