26 Nisan 2024, Cuma

Dersim isyanı

20 Kasım 2015, Cuma 08:23

     


Dersimspor deplasmanında son iki dakikada iki gol yiyerek eli boş dönen Çine Madranspor'da Teknik Direktör Armağan Turhan maçı değerlendirdi. Turhan, "Bir değil, üç puan kaybettik” yorumunda bulunurken taraftarlar, kaçan puanlara tepki gösterdi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'taki son maçında Dersimspor deplasmanında son dakikalarda yenen goller sonrası alınan mağlubiyet şoku yaşanırken, taraftarlar ise son dakikada gelen gollere isyan etti. Taraftarlar, maç sonuna kadar direnemeyen takımlarına tepki gösterdi. Son dakikalarda yenen golleri ve maçı değerlendiren Çine Madranspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, şunları söyledi:

“Bir değil, üç puan kaybettik. Maçın 88'inci dakikasına kadar rakibe tek bir gol pozisyonu vermedik. Doldur boşalt ile üzerimize gelmeye çalıştılar. Maçta çok net üç gol pozisyonumuz oldu. Bunları deplasmanda gole çevireceksin, çeviremezsen öyle ya da böyle kaybetmeye mahkumsun. İkinci gol bizim için bir şey ifade etmiyor. Birinci golden sonra gol için yüklendik, o boşlukta ikinci golü yedik. Oyuncularımın mücadelesi beni mutlu etti fakat ilk golde defansında hatası vardı. Tecrübesiz bir takımız, bunun negatifliği de var üzerimizde. Rakiplerimiz oyunu soğuturken, biz bunu yapamıyoruz. Futbolda bunlar var. İnşallah daha iyi olacağız.” (DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler