20 Nisan 2024, Cumartesi

Karpuzlu'da kazanma vakti

20 Ekim 2016, Perşembe 09:16

     


Bölgesel Amatör Ligi 8. grup'ta mücadele eden Karpuzlu Belediyespor, geçen hafta ligin şampiyon adaylarından Uşakspor deplasmanından 1 puanla dönmenin sevincini yaşarken mücadelede kaçırılan net gol pozisyonları ve en önemli oyuncularından olan Osman Ersöz'ün kırmızı kart cezalısı olmasının üzüntüsünü yaşıyor.

 

Oyunda 3 puan üzerine bir denge kurduklarını ancak maçın sonunda 1 puanla yetindiklerini söyleyen Karpuzlu Belediyespor Antrenörü Cavit Bulgulu; "Sezon başında da söylemiştim, bu lige renk katan bir takım olacağımızı. Uşakspor gibi bir takımdan deplasmandan 1 puanla döndük ki 3 puan alabileceğimiz bir denge kurmuştuk. Ancak olmadı. Sonuç itibariyle önemli 1 puan aldık" dedi. Osman Ersöz'ün attığı golden sonra sarı kart görmesi ve ardından son dakikalarda bir pozisyonda hakemi aldattığına dair harekette bulunması üzerine ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kalarak cezalı hale gelmesine üzüldüklerini ifade eden Antrenör Cavit Bulgulu, "Önemi bir oyuncumuzdan yoksun kaldık. Pozisyonda ceza sahası içinde Osman net olarak düşürüldü. Ancak hakem olayı aldatmaya yönelik değerlendirince Osman, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek cezalı hale düştü" ifadelerini kullandı.

Hafta sonunda evinde yine ligin zorlu ekiplerinden Ortaca Belediyespor ile karşılaşacak olan Karpuzlu ekibi, Mukan Perinçek Stadı'nda çalışmalarını sürdürürken sakatlığı devam eden Özgür Bayram takımdan ayrı düz koşu ile çalıştı, kırmızı kart cezalısı olan Osman Ersöz antrenmana katılmadı. Ortaca maçına kart cezalısı Selim ve Osman'dan yoksun çıkacaklarını dile getiren Bulgulu; "Artık kazanma vakti geldi. Ortaca maçından galip gelip 3 puanla tanışmak istiyoruz. Taraftarımızı bizi yalnız bırakmasın. Onların desteğine ihtiyacımız var" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)







 
Son Eklenen Haberler