23 Nisan 2024, Salı

Güler, lisans ücretleri için destek istedi

20 Ekim 2014, Pazartesi 14:26

     


Aydın Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kulüp (AYESK) Başkanı Mehmet Güler, Çine’deki Yönetim Kurulu Üyesi Halit Güler’i ziyaret etti. Başkan Güler, 6 bin TL'lik lisans ücretlerini yatırabilmek için Aydınlılardan destek istedi.

 

Deplasmanlı Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Aydın'ın tek engelli basketbol kulübü olma özelliğine sahip AYESK, Bulgaristan'ın Varna kentinde düzenlenen ve 12 balkan ülkesinin katıldığı Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil etmiş, şampiyon olmayı başarmıştı.

 

“CUMA’YA KADAR 6 BİN TL YATMASI GEREKİYOR”

24-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Balkan Şampiyonası turnuvasına maddi imkansızlıklar içinde bu turnuvayı katıldıklarını söyleyen AYESK Başkanı Mehmet Güler, “Balkan Şampiyonası'nda Aydın’da bir ilke imza attık. Destek verildiğinde engellilerin neler yapabileceğini ispat ettik. Şuanda en büyük sıkıntımız lisans bedelleri için ödenmesi gereken 6 bin TL Cuma gününe kadar yatırmamız gerekiyor. Bu konuda Aydınlılardan destek bekliyoruz” dedi.

 

15 Haziran’da yapılan kongrede Aydın Engelliler Spor Kulübü yönetimine girdiğini söyleyen Halit Güler de, “O tarihten sonra gerek şahsım ve firmam olarak elimden gelen desteği vermeye çalıştım. Kulübü tanıtım açısından önem arz eden 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında Çine’de bir maç düzenledik. Bu etkinliğin sonucunda hem sağlıklı insanların empati yapmasını sağladık, hem de kulübümüzü tanıtımını yaparak büyüklerimizden destek bekledik” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler