24 Nisan 2024, Çarşamba

Madranspor ikinci yarıdan umutlu

19 Aralık 2016, Pazartesi 17:40

     


Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta Teknik Direktör Erdoğan Özalp ile 2 maçta 2 galibiyet alan, Ödemişspor deplasmanından da bir puanla dönen Çine Madranspor, ligin ilk yarısını 10 puanla 10. sırada tamamladı. Teknik Direktör Erdoğan Özalp, ikinci yarıdan umutlu olduklarını ifade etti.

Geldiği günden itibaren takımdaki değişiklikleri ve alınan puanları değerlendiren Çine Madranspor Teknik Direktörü Erdoğan Özalp, “Ben geldiğimde alınan kötü sonuçlar neticesinde futbolcular moral olarak çökmüş durumdaydı. Takımda mental anlamda değişiklikler yaptık. Taktik anlamda değişiklikler yaptık. Futbolculara terapiler uygulayarak umutlanmalarını sağladık. 3 maçta 2 galibiyet ve bir beraberlik kötü bir tablo değil. Ligin ikinci yarısında inşallah bu kararlılıkta mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

 

“HAKKIMIZ ÜÇ PUANDI”

Ödemişspor ie deplasmanda golsüz berabere biten maçın değerlendirmesini yapan Çine Madranspor Teknik Direktörü Erdoğan Özalp, “Göreve geldiğim günden beri 2 galibiyet ve bir beraberlik aldık. Ödemişspor maçından da galip ayrılabilirdik. Takım olarak diğer kazandığımız maçlara göre çok daha iyi performans sergiledik. Maçın 89. dakikasında top kale çizgisini geçmesine rağmen hakem golümüzü top çizgiyi geçmediği gerekçesiyle vermedi. Hakkımız mutlak üç puandı” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler