19 Nisan 2024, Cuma

Olaylı maç tatil edildi

19 Ekim 2014, Pazar 13:42

     


Aydın Birinci Amatör Küme'de Uyanspor ile Yazıderespor arasındaki karşılaşma, çıkan olaylar nedeniyle 75’inci dakikada skor 2-2 iken tatil edildi. Maçı, Yazıdere’nin ikinci golündeki ofsayt olduğu iddia edilen pozisyon karıştırdı.

 

 

Çine Yüksel Yalova Stadı’nda oynanan 1. Amatör Küme karşılaşması tamamlanamadı. Uyanspor maçın 20’nci dakikasında Nevzat'ın golü ile 1-0 öne geçerken, ilk yarının bitimine saniyeler kala Yazıderespor Semih ile durumu 1-1 yaptı. İkinci yarıya daha istekli başlayan ev sahibi Uyanspor, 58’inci dakikada Mehmet'in golü ile 2-1 öne geçti.

 

GOL POZİSYONU

SAHAYI KARIŞTIRDI

60’ıncı dakikada Yazıderesporlu Metin, önünde bulunan iki arkadaşına doğru pası attı. Ofsaytta olan iki arkadaşı topa müdahale etmedi ve Metin kendi topuna koştu. Yan hakem Gürkan Özcan pozisyona ofsayt bayrağını kaldırırken, orta hakemden geldiği iddia edilen düdük sesi ile Uyansporlu futbolcular ofsayt olduğu gerekçesi ile oyunu bıraktı. Bu sırada topu yakalayan Metin, vuruşunu yaparak topu Uyanspor ağlarına gönderdi. Orta hakem Ulaş Aksoy, ilk başta pozisyona ofsayt kararı verse de, Yazıderespor'un itirazları üzerine pozisyona gol kararı verdi. Hakemin bu kararından sonra saha karıştı. Yazıderespor'un Antrenörü sahanın içerisine girerek Uyansporlu Onur'a doğru koşarak müdahale etti. Çıkan olaylar sonrası Uyanspor'da Erkan ve Bülent kırmızı kart gördü. Hakem çıkan olaylar nedeniyle maçı tatil etti.

 

ŞAHİN: HAKEM DÜDÜK ÇALDI

Uyanspor’u çalıştıran futbolcu Erkan Şahin’in hakemin yalan söylediğini iddia ederken, “Yazıderespor'un ikinci golünden saniyeler öncesi, orta hakem pozisyonun ofsayt olduğu gerekçesi ile düdüğünü çalarak oyunu durdurdu ve Yazıderesporlu futbolcu bu düdükten sonra gol attı. Oyun durduktan sonra atılan gol geçersiz sayılır. Ama hakem, ‘ben düdük çalmadım’ diyerek, yalan söylüyor. Futbol Federasyonu’na itirazda bulunacağız" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler